6 x onze travelbucketlist

2 0 1 8

We zitten op de helft van 2018! Tijd om de balans op te nemen :). We hebben de helft van onze travelbucketlist afgevinkt. Op naar de volgende avonturen om de lijst compleet af te kunnen vinken.

Travel, Reistips, travelblog, stedentrips, vakantietips 

# 1 - IJSLAND 

Op 18 januari gaan we deze trip al van onze bucketlist strepen! Dan vertrekken we voor een paar dagen naar IJsland. Deze prachtige plek staat al een tijdje op ons lijstje, dus we kijken er echt ontzettend naar uit om IJsland te ontdekken. We hopen dat het ons gegund is om prachtige plaatjes van het Noorderlicht te kunnen schieten. Duimen jullie mee met ons?

# 2 - SARDINIË
Fotocredit: Luomoeilmare.it

Dit eiland willen we al zo lang bezoeken! Dit jaar staat deze hoog op onze lijst. We willen dit jaar een bezoek brengen aan dit geweldige eiland. Prachtige stranden, geweldig eten en knusse dorpjes. Wij hebben er nu al zin in!

# 3 - ŒUILLY

Wij zijn fan van de champagnestreek en elk jaar brengen we deze prachtige streek een bezoekje. Je bent er zo! Met de auto is het prima te doen en voordeel is dan dat je meteen de achterbak gemakkelijk kunt volladen met heerlijke champagnes om er thuis ook nog van te genieten. Na 2x in Reims geweest te zijn gaan we nu naar Œuilly en vanuit deze plaats gaan we weer een aantal kleine champagnehuizen bezoeken. 

# 4 - LAPLAND
Fotocredit: kakslauttanen.fi

Het is een travelbucketlist, of het is het niet. We hebben het nog niet geboekt, maar gaan ervoor om het dit jaar te doen. Het staat voor ons absoluut bovenaan het wensenlijstje: Lapland! Mocht het in januari niet lukken om het Noorderlicht vast te leggen, kunnen wij hier nog een poging doen. Uiteraard willen we hier nog veel meer doen, maar als we dan toch dingen van de bucketlist gaan strepen, dan willen we vooral graag slapen in deze glazen iglo's van Kakslauttanen

# 5 - SCHOTLAND
Fotocredit: nationalgeographic.nl

Onze mannen houden van mountainbiken. Wij houden van tripjes en reizen. We hebben deze twee dingen al eens eerder gecombineerd in de Ardennen. Aangezien wij heel graag eens naar Schotland zouden willen en zij daar prima kunnen mountainbiken, lijkt een (mountainbike)tripje naar Schotland een goed idee. Als het ons lukt om te gaan vind je daar natuurlijk een uitgebreid blog over op Liefs Thijs.

# 6 - MARRAKECH
Fotocredit: Travelbird.nl

Als Travelbloggers moeten we absoluut een bezoekje brengen aan Marrakech. Ons gezamenlijk Liefs Thijs.-tripje staat dan ook in het teken van de kleurrijke en sprookjesachtige stad Marrakech in Marokko. De plek waar je je in sprookje van 1001-nachten waant.....daar willen we heen!

Dit is onze travel bucketlist voor 2018. Wat staat er op jullie lijstje??

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon