WIJN, CIPRESSEN EN PRACHTIGE LANDSCHAPPEN

T O S C A N E

Het moet een van de populairste plekken zijn in Italië, en dat is best logisch eigenlijk. Je vindt hier de lekkerste wijnen, de mooiste idyllische landschappen en plaatsen. En het eten...het eten is ook hier geweldig!

Deze regio in centraal Italië is om vele bekende plaatsen beroemd. Florence, Pisa en Siena zijn een aantal van de meest bekende steden in deze regio. Het is voor Nederlanders een hele populaire regio, je bent er relatief snel met de auto. Ga je liever vliegen? Dat kan natuurlijk, maar zorg dan dat je een auto huurt om de omgeving volop te verkennen.

Wat wij je aanraden om te doen in Toscane kun je hieronder vinden! Onder Vino kun je lezen waar je heerlijke wijnen kunt halen en proeven. Onder Waarheen? vind je meer info over geweldige plekken in Toscane. En wil je iets meer weten over een aantal Warmtebronnen in Toscane, dan kun je dat ook hier checken.

Travel, reistips, travelblog, stedentrips, vakantietips

 

 

Dorpjes en Steden

Een plek waar je eindeloos mooie dorpjes en steden kunt bezoeken. Bekend en minder bekend, maar allemaal even fantastisch. Op dit blog vind je een aantal van deze plekken waarvan wij vinden dat ze de moeite waard zijn om te bezoeken. 

Vino

Wijn en Toscane...het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. We hebben een aantal wijnhuizen bezocht en proeverijen gedaan. Dat was zeer zeker geen straf :)

Warmtebronnen

Toscane biedt meer dan lekker eten, geweldige wijnen en prachtige omgevingen. Wist je dat je er ook heel goed terecht kunt wanneer je gek bent op warmwaterbronnen? Zelfs de Romeinen waren er bekend mee. Er zijn namelijk talloze warmwaterbronnen waar je een bezoek aan kunt brengen en even kunt chillen. Goed voor je huid en verlichtend wanneer je last van je gewrichten hebt. Wij lichten er twee voor je uit.

Please reload

DIT VIND JE VAST OOK LEUK!

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon