VIVA

E S P A Ñ A

Met hoge bergen, de mooiste stranden van Europa, unieke steden, verukkelijk eten, een prachtige taal en vele culturele hoogstandjes is Spanje het ultieme vakantieland. En dat binnen handbereik! Wij zijn fan en laten je hieronder graag weten waarom!

Travel, reistips, travelblog, stedentrips, vakantietips

 

Een van onze favoriete vakantiebestemmingen is toch wel Andalusië. Waar vind je nu zowel natuur als cultuur als bergen en strand, zo dicht bij elkaar? Tel daar nog eens het lekkere eten bij op en dan heb je de ideale vakantiebestemming wel gevonden. Een mooie manier om Andalusië te ontdekken is per camper..

Bilbao is een van de grootste steden van Baskenland, maar nog redelijk onbekend als superleuke bestemming voor een stedentrip. Onbegrijpelijk eigenlijk. Hier vind je pittoreske pleintjes, 1 van de 3 Guggenheim-musea in de wereld, mooie straatjes en de lekkerste pintxos van de wereld. ¡amamos Bilbao!

FUERTEVENTURA

Een van de meest relaxte eilandjes van Spanje is Fuerteventura. Fuerteventura betekent ‘sterke wind’ en door de continue (harde) wind die hier waait dit een ideale bestemming voor een (kite)surfvakantie. Maar je kunt er nog veel meer doen!

Ibiza staat bekend als party eiland en daar is geen woord van gelogen. Het is echter ook een perfecte bestemming om te genieten van zon, zee en strand. Wij zijn er een paar keer geweest en blijven er ook altijd terugkomen, Ibiza is altijd een goed idee!

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon