NYC | Times Square

August 10, 2017

Je kunt niet naar NYC gaan zonder Times Square te bezoeken. Als je op Times Square bent kom je ogen en oren tekort. Het is alles wat je ervan verwacht en meer. De place to be met Oud en Nieuw. Maar ook buiten O&N om is het een must do!

Wist je dat Times Square zijn naam te danken heeft aan het voormalige hoofdkantoor van The New York Times. Totdat het hoofdkantoor gebouwd werd heette het Longacre Square.

 

Dit plein in de buurt van 42nd street en Broadway is druk. Heel druk! Maar geef je ogen de kost. Ga op zoek naar de Naked Cowboy die daar altijd rondloopt met zijn gitaar. Ga de Toys ‘R Us in, deze speelgoedzaak met een reuzenrad in de winkel (!) moet je even van binnen gezien hebben. Vergeet niet DE foto met alle felle reclameborden te maken en, als je er toch bent, ook een foto met DE grote rode trap (uit de clip van Jay-Z & Alicia Keys) is een must have.

 

 

 

 

 

Tipje van Thijs: Voor kaartjes van een van de Tonight Shows of Comedy Shows moet je ook op Times Square zijn. Spreek een van de jongens aan die daar rondlopen en de kaartjes hiervoor verkopen. Als je geluk hebt willen ze het publiek opvullen en kun je gratis heen!

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon