NYC | Please don't tell

May 11, 2017

Er zijn veel hidden bars in New York, en wij tillen deze er even uit! Als je bar deze naam heeft, dan word je toch meteen nieuwsgierig?? Logisch! En het verhaal van deze tent maakt het nog mooier!

 

Toen deze tent net was opgericht was het ook echt iets wat je niet mocht doorvertellen. Het moes een groot geheim blijven. Maar als je het mij vraagt was dat een mooi staaltje Marketing. Want hierdoor werd het juist heel populair. Het feit dat het nu populair is zou niet moeten uitmaken voor je bezoekje hieraan. Het is evengoed tof. Je gaat hierheen voor lekkere cocktails, gewoon even lekker wat drinken.

 

Maar hoe kom je er binnen?

Ga richting een van de beste hotdog tenten van NYC, namelijk Crif Dogs. Als je er dan toch bent, neem gelijk even een hotdogje! Links in de hoek van Crif Dogs staat een telefooncel. Als je de telefoon opneemt krijg je iemand van PDT aan de lijn. Als er ruimte is gaat de achterwand van de telefooncel open en sta je opeens midden in de bar van PDT. Hoe cool is dat?!

 

Helaas komt het nu bijna niet meer voor dat je naar de telefooncel kunt gaan en dat je als spontane actie hier naar binnen kunt. Deze tent is zoals eerder genoemd populair geworden en als je niet reserveert is het eigenlijk onbegonnen zaak. Moet je hier dan nog wel heen? Ach, waarom niet? Leuk om een kijkje te nemen toch, oh en de cocktails behoren toch wel tot de betere van de stad.

Wat ik dan wel weer kan waarderen is dat de website niet meer is dan enkel het telefoonnummer waar je kunt reserven. Vergeet dit niet te doen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotocredit: eater.com

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon