NYC | On top of The Rock

June 16, 2016

 

Waanzinnige uitzicht foto’s kun je prima maken in NYC met al die hoge wolkenkrabbers. En maak er ook echt veel… Ze zijn allemaal de moeite waard!


Waarschijnlijk zullen de meeste mensen zeggen dat je naar The Empire State Building moet gaan voor het maken van de mooiste foto's. Dat is zeker een optie, maar eerlijk gezegd ook de drukste optie. En het wordt dan ook wat lastig om The Empire State Building zelf op de foto te zetten. Het beste wat je kunt doen is naar Rockefeller Centre gaan en daar naar het Observation Deck toe.

 

Het feestje begint al op de begane grond, met de grootste Swarovski kroonluchter die je ooit zult zien. Stap in de lift met het glazen plafond naar de 70ste verdieping. Eenmaal boven vind je hierna nog 3 verdiepingen met fantastische uitzichten, die je wel te voet moet beklimmen. Vanaf hier zie je The Empire State Building aan de ene kant en heb je een prachtig uitzicht over Central Park aan de andere kant. 

 


Tipje van Thijs: Ga in de ochtend als eerste hierheen, dan is de rij nog niet zo lang.

Extra tipje: Kijk als je in de lift naar de 70ste verdieping staat eens omhoog! Ze spelen een filmpje af over de bouw van het Rockefeller Centre en de bovenkant van de lift is van glas. Heel gaaf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon