Washington | Johnny Rockets

November 6, 2016

In het land van de hamburgerketens moet je in Washington D.C. uiteraard een lekkere burger gaan eten. Ga hiervoor niet naar de standaard McDonalds of Burger King, maar breng een bezoekje aan Johnny Rockets!

 

De eerste Johnny Rockets werd geopend in 1986, door een Amerikaan die vond dat er een plek moest zijn waar je kon ontsnappen aan de soms ingewikkelde wereld en waar je even kon ontspannen in een traditionele, Amerikaanse dining. Zodra je een stap binnenzet in Johnny Rockets snap je wat hij bedoelt.

 

 

Het interieur van de keten doet denken aan dinings uit films als Grease en Pulp Fiction. De banken en stoelen met rood-wit leren bekleding, betegelde vloeren, grote spiegels aan de wanden, klassieke bar, manier van serveren, de vintage posters aan de wand en de jukeboxen doen je denken aan de jaren 50.

 

En de burgers zelf? Die zijn heerlijk! Ze bakken je precies zoals jij wilt en je kunt het grillen en opmaken van de burger vlak voor je neus aanschouwen. De hamburgers van Johnny Rockets zijn dan ook vaak benoemd tot de beste van Amerika. En aangezien dit HET land van de hambugers is, wil dat wel wat zeggen…

 

Tipje van Thijs: gooi wat geld in de jukebox en kijk wat er gebeurt… Grote kans dat het personeel dan ineens los gaat! De koks laten de hamburgers dan even voor wat het is en ook is er dan even niemand om je milkshake te maken. Iedereen gaat de dining in en zingt en danst dat het een lust is! Maakt je bezoekje aan Johnny Rockets helemaal af!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon