Bed & Breakfast | De Rozephoeve

April 3, 2018

Soms kom je van die pareltjes tegen die je eigenlijk voor jezelf wil houden maar dat zou in ons geval wel een beetje gek zijn :)

Af en toe een nachtje weg in eigen land is aan ons wel besteed. Het liefst doen we dat op plekken die uniek zijn en dat kunnen we van De Rozephoeve zeker zeggen. Zoals ze op hun website zelf zeggen: "Een fijne boeren camping, waar je helemaal je stadse beslommeringen kunt vergeten."  Niets is minder waar, als je hier verblijft lijkt het ook echt alsof je je heel ver van de drukke stad bevindt. Ach, Oisterwijk is dat natuurlijk ook wel een beetje. ;)


Laat je niet in verwarring brengen door de woorden 'Boeren Camping'. Je kunt hier inderdaad op de kleinschalige camping staan met je tent, caravan of camper. Maar ze hebben ook twee kleine appartementen die beiden even knus zijn. De appartementen bevinden zich in een woonboerderij op het platteland van Oisterwijk.

 

Als de ontzettend knusse bedstee je niet verliefd laat worden op dit fijne plekje, dan zijn het de goede zorgen van de eigenaars Bart en Suzanne wel. Zij zorgen voor een ontbijtje op je kamer dat je helemaal in landelijke boerderij sferen brengt geeft. Verse eitjes, verse melk en jus d'orange in glazen kannen en heerlijk broodjes.

 

Je aangrenzende terrasje maakt het op een zwoele zomeravond vast helemaal af. Wij waren er in de herfst en hebben daardoor optimaal genoten van de lekkere gashaard binnen. 

 

Tipje van Thijs: Als je zo dichtbij Den Bosch bent (20 minuurtjes rijden vanaf Oisterwijk), ben je een beetje verplicht om de lekkerste Bossche Bollen te halen bij Banketbakkerij Jan de Groot. Maar dat is helemaal geen straf natuurlijk! 


Zoek je het liever iets dichterbij? Dan kun je heel goed wandelen in de mooie Oisterwijkse bossen en vennen, welke je praktisch in de achtertuin van De Rozephoeve kunt vinden. Wij hebben in de herfst heerlijk gewandeld in het prachtig oranje gekleurde bos,

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon