Lissabon | Club Silk Rooftop Bar

July 22, 2016

Rooftopbars zijn er vele soorten en maten in Lissabon. En ze zijn ook wel echt geweldig. Op een mooie zonnige, zwoele avond uitkijken over de stad. Wauw! De stad ligt letterlijk aan je voeten.

 

Degene die ons het meest bij is gebleven (en we daarom beide keren dat we in Lissabon waren geweest hebben bezocht) is de Rooftopbar van Club Silk. Deze rooftopbar bevindt zich in het hartje van het historische centrum in de wijk Chiado.

 

De echte ingang van de club is op de bovenste verdieping, maar je komt eerst binnen via de hoofdingang van het gebouw waar je je kunt aanmelden bij de gastheer.

 

Laat je niet verwarren door de naam, dit is niet alleen een club. Je kunt hier namelijk ook echt heerlijk dineren voordat deze rooftopbar vanaf middernacht verandert in een club.

De keuken laat zich vooral inspireren door Japanse invloeden. Je kunt hier terecht voor heerlijke cocktails, fantastische sushi, heerlijke (groene!) wijn. En dat omringd door een geweldig uitzicht over de stad.

 

Tipje van Thijs: Probeer hier de groene wijn Muralhas de Moncao (vinho verde). Ja echt! Groene wijn, maar ziet er gewoon uit als witte wijn hoor :) en erg lekker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon