Lissabon | Burger Factory (in LX Factory)

July 24, 2016

Als je dan toch een bezoekje brengt aan LX Factory, dan moet je ons beloven dat je een hamburgertje gaat eten bij de Burger Factory.

 

In Nederland springen de hamburgertenten als paddenstoelen uit de grond. Maar zoals deze zijn we ze nog niet tegen gekomen. 

Je komt ogen te kort! Met plafonds volgehangen met paraplu's, een regen van kledinghangers en gave vintage meubelen voelt het huiselijk aan. Ook al zouden wij nooit kledinghangers aan ons plafond hangen ;)

 

Het interieur nodigt gewoon uit om te blijven en dat is precies wat het uniek maakt ten opzichte van andere hamburgerzaken, waarbij je toch altijd het gevoel krijgt na je " fast food", "fast" weg te willen gaan. 

 

Naast voldoende keus in type burgers (vlees en vegetarisch) en originele combinaties, zijn de namen van de burgers erg geestig. Wurmpje, Glimlach of Komeet bijvoorbeeld. (Die laatste....aanrader!). Geniet ook van de frietjes en zelfgemaakte saus.

 

Tipje van Thijs: Neem allemaal een andere burger, dan kun je er meerdere proeven! Wij hadden ook allemaal verschillende burgers, en zo lekker! Toch maar een keertje terug gaan om de rest ook te proeven ;)

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon