Kopenhagen | Tivoli

December 22, 2016

Tivoli moet bovenaan je lijst bij een bezoek aan Kopenhagen. Zeker in de donkere decembermaand! Het pretpark, dat al bestaat sinds 1843, straalt een en al nostalgie uit en is deze periode extra bijzonder.

 

Tivoli opent jaarlijks rond half november haar deuren voor een grote en sprookjesachtige kerstmarkt. Het hele park is dan sfeervol verlicht, de kerstbomen zijn versierd, alle attracties zijn open en er zijn diverse kraampjes en karretjes welke heerlijke, Typisch Deense lekkernijen en warme gløgg (glühwein) verkopen. Sfeervoller kun je het zo vlak voor kerst niet krijgen!Toen wij er waren had de kerstmarkt een Russisch tintje.

 

 Tipje van Thijs: Zorg dat je rond einde middag bij Tivoli bent. Zo kun je met licht al het moois aanschouwen en zodra het gaat schemeren en donker wordt genieten van alle lichtjes die aangaan en het sprookje werkelijkheid wordt!

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon