Kopenhagen | Spenenboom

December 22, 2016

In de wijk Frederiksberg vind je het park Frederiksberg Have. Dit is een van de grootste parken van Kopenhagen, waar je veel families samen ziet komen om een potje te voetballen, een boottochtje te maken of te picknicken.

 

Tijdens een rondwandeling kwamen wij langs een grote boom, welke volhing met kleurige zakjes, spenen en beertjes. Vreemd! Er kwam net een familie aan met kleine kinderen en zij hingen wat aan de takken van de bomen. Wij waren natuurlijk erg benieuwd en vroegen wat zij precies aan het doen waren. Wij bleken te zijn aanbeland bij de kleine kinderen kunnen hun speen achterlaten aan een tak van de boom en zo doneren aan het kleine elfje die in deze boom leeft. Hoe lief!

 

 Tipje van Thijs: Kopenhagen is ontzettend kindvriendelijk. Je kunt dus gemakkelijk, als je ze echt geen weekend kan missen, je kind(eren) meenemen naar deze stad. Mocht je een kleine peuter hebben welke ook nog eens zeer gehecht is aan zijn speen, breng dan zeker een bezoekje aan deze boom!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon