Kopenhagen | Ørstedsparken

December 22, 2016

Kopenhagen telt diverse parken, meestal gelegen rond een van de kastelen die de stad rijk is. Ørsedsparken ligt in het centrum van Kopenhagen en is erg mooi. Het park, vernoemd naar een Deense natuurkundige, straalt veel rust uit en doordat het aan een meer ligt levert dit in de winter ook mooie plaatjes op.

 

Tipje van Thijs: Na zonsondergang schijnt het publiek dat naar dit park komt minder leuk te zijn. Zelf hebben we hier geen ervaringen mee, maar we hebben dit van meerdere kanten vernomen. Dus bezoek dit park het liefst gewoon lekker overdag. Dit levert uiteindelijk ook de mooiste plaatjes op :) 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon