Lola's

November 23, 2016

Tapas? In Oostenrijk? Daar denk je niet meteen aan wanneer je hier bent. Maar toch zijn wij ontzettend blij dat we dit leuke kleine restaurantje tegen zijn gekomen.

 

Supervriendelijk (Spaans!) personeel. En wat ons altijd een goed gevoel geeft, er waren veel Spaanse bezoekers in dit restaurant. Dat is meestal wel een goede graadmeter. Dan weet je dat je goed zit. Net zoals het fijn is om Italiaanse mensen in een Italiaans restaurant te zien eten, maar ook in de bediening.

 

Wat wel leuk was, was dat we hierdoor even het gevoel hadden een weekendje Barcelona geboekt te hebben. Nou, dan heb je de sfeer goed weten over te brengen. Gezellig knus tentje en niet teveel verschillende dingetjes op de kaart. Waardoor de keuze lekker makkelijk is. Je bent wel geneigd om te veel te bestellen, maar het personeel geeft je daar heel eerlijk advies in. Dat konden we wel waarderen. We hebben hier zo ontzettend lekker gegeten. Neem de pulpo a la Gallega. Die was echt zo heel erg lekker.

 

 Tipje van Thijs: Wil je hier eten, reserveer dan van te voren. Wij hadden echt mazzel dat er een plekje voor ons was, maar dat was omdat we voor een bepaalde tijd weer weg zouden zijn.  Wil je wat rustiger tafelen en vooral natafelen, dan is het handig om te reserveren! Het is de moeite waard.

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon