Wenen | Konzert Café Schwarzenberg

November 23, 2016

Het Konzert Café Schwarzenberg wordt ook wel het oudste café van de Ringstrasse genoemd. Het is ook tevens een van de laatste cafés die de typische sfeer uitademt van een echt Weens café. Het voelt alsof je een beetje terug gaat in de tijd, en dat is niet in de negatieve zin van het woord. Heel gaaf hoe ze die oude sfeer hebben weten vast te houden.
Mooi imposante houten lambrisering. Mozaïek achtige betegeling over het hele plafond. Dit café ademt oude sferen en het is heerlijk vertoeven na een lange wandeling.

 

Kies een heerlijk theetje uit van de uitgebreide thee kaart. Wij hebben ook heerlijk geluncht in dit café. Maar ga hier niet de deur uit voordat je een taartje gegeten hebt!

 

 Tipje van Thijs: Proef hier de Esterhazy taart! Het is een van oorsprong Hongaarse taart, maar de taart is vernoemd naar een Weense diplomaat en is heel bekend in Wenen. Deze zes-laagse walnoten taart is gemaakt van luchtig biscuitdeeg en gevuld met walnoten crème. Ik heb er nu alweer trek in! 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon