Milaan | L'isola del Tesoro

October 31, 2016

Als we tijdens tripjes kunnen kiezen voor een lekker visrestaurant, dan zullen we dat eigenlijk altijd wel doen. Dit restaurant vonden we al wandelend vanaf ons hotel.  Dit pareltje, dat je heerlijke Sardijnse gerechten voorschotelt, is oprecht een van de restaurants die je echt moet bezoeken als je in Milaan bent. Alle vis wordt dagelijks vers geleverd uit Sardinië en die liggen voor het uitkiezen in een grote vriesbak.

Wij waren 2 avonden in Milaan, en het was zo lekker dat we er alletwee de avonden gegeten hebben :). Dan moet het wel echt amazing zijn!

 

Om onze vingers bij op te eten. De steak tartaar van tonijn…jammie! De spaghetti met zeevruchten...Heerlijk!

Te grappig dat de obers je ook voorzien van een slabbetje voor al die zeevruchten die je moet kraken aan tafel :)

 

 

 

Tipje van Thijs:  Beloof ons dat je de Spaghetti al Carticcio besteld. De spaghetti met zeevruchten wordt voorzien van een heerlijke dunne deeg laag en daarna in de oven gestopt. De obers serveren en scheppen het aan tafel op.

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon