Reims | Winebar by Le Vintage

September 14, 2016

 

Eigenlijk bestond ons tripje Reims uit een aaneenschakeling van toevalligheden en de leukste dingen op ons pad! Deze wijnbar is daar een voorbeeld van.

 

We gingen gewoon spontaan de deur uit en een stuk lopen. We bedachten dat het wel leuk zou zijn om ergens een drankje te gaan doen toen deze wijnbar op ons pad kwam. We zijn hier naar binnen gegaan en de sfeer was meteen super! Het was lekker druk, erg populair onder de locals. Heerlijk om al dat Frans om je heen te horen! Je kunt hier echt een hele grote verscheidenheid aan champagnes proeven, wij hebben ons laten adviseren door het personeel. Verder hebben ze ook heerlijke hapjes die prima bij je flesje champagne passen!

 

Tipje van Thijs: Wij dronken daar een heerlijke Champagne Thiénot. Die kunnen we je zeker aanraden!

 

 


 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon