Londen | Slapen bij het Pavilion Hotel

September 12, 2016

 

Ben je op zoek naar een uniek, kleinschalig hotel, welke ook enige glamour heeft, dan is het Pavilion Hotel een echte aanrader. Dit ‘fashion & rock ‘n’ roll’ hotel ligt dichtbij Hyde Park, op loopafstand van Paddington Station.

 

Noshi Karne, de eigenaar, is een oud model en na jarenlang verblijven in saaie hotels over de wereld besloot hij een eigen hotel te openen welke anders zou zijn dan anders. En dat is het! Het Pavilion Hotel heeft 30 kamers welke elk een ander thema en design hebben. Zo is er de ‘Honky Tonk Afro’ kamer, welke een eerbetoon is aan de jaren ’70. De ‘Casablanca Nights’ kamer brengt je in Marokkaanse sferen en voor een meer oriëntaals gevoel moet je in de ‘Enter The Dragon’ kamer zijn.

 

 Het hotel trekt een kunstzinnig publiek. Kamers worden vaak gehuurd voor fotoshoots, zo is het hotel ooit gebruikt als locatie voor een shoot van de beroemde fotograaf Mario Testino. Ook wordt het hotel gebruikt als decor voor videoclips of interviews met celebrities. De lijst met beroemdheden die het hotel bezocht hebben is lang. Heel lang. Om er een paar te noemen: Naomi Campbell, Kate Beckinsale, Helena Bonham Carter, Daniel Day Lewis, David Blaine, Leonardo di Caprio, Duran Duran en Faithless hebben allemaal wel eens een bezoekje gebracht aan het hotel.

 

Tipje van Thijs: Boek het hotel zonder ontbijt. Hoe gaaf het hotel is, zo saai en beperkt is het ontbijt. Mocht je dus trek hebben in een traditioneel Engels ontbijtje met bacon, eieren en toast, zoek dan een leuk ontbijttentje uit in de stad!

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon