O V E R  O N S

Liefs Thijs is een plek vol tips, ervaringen, blogs, foto's en leuke lijstjes over bijzondere plekjes. Alle beschreven locatie's hebben wij zelf bezocht. Wij, dat zijn Eleonora en Sanne. Wij zijn gek op stedentrips, backpacken, roadtrippen, lekker eten en drinken en gewoon op mooie plekjes genieten van het leven.

 

We vinden het niet alleen te gek om nieuwe plekken te ontdekken, we vinden het ook leuk om deze met anderen te delen. Hopelijk halen jullie hier inspiratie uit om zelf ook nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe plekken te ontdekken en mooie reizen te maken!

Mochten jullie tips voor ons hebben, dan zijn die natuurlijk ook welkom! Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@liefsthijs.com en wie weet zie je jouw tips hier terug!

Wie Thijs is? Het begon met een weekendtrip met vriendinnen naar Lissabon. Een van onze vriendinnen had een aantal tips van haar collega Thijs gekregen, die zijn mails afsloot met 'Liefs Thijs'. Al snel zeiden we te pas en te onpas; "Is dit plekje van Liefs Thijs?" of "Gaan we nu naar dat ene tentje van Liefs Thijs?"  
Zo bedachten we dat het wel heel leuk was als er een plek zou zijn waar we allerlei toffe reistips kunnen verzamelen en delen met anderen. Het idee om deze site op te zetten was geboren. En nu hopen we dat we heel binnenkort iedereen horen zeggen: "Is dit een tipje van Liefs Thijs?"

Wij zijn ook te volgen via social media. Volg ons op Facebook en Instagram voor nóg meer reisinspiratie en foto’s!

 

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon