MUST SEE IN

K O P E N H A G E N 

Wat zijn volgens ons de dingen die je echt gezien moet hebben in Kopenhagen? Als je dat wilt weten, lees dan vooral verder. Hou het in de gaten want we zullen dit af en toe aanvullen. 

 

 

December 22, 2016

In de wijk Frederiksberg vind je het park Frederiksberg Have. Dit is een van de grootste parken van Kopenhagen, waar je veel families samen ziet komen om een potje te voetballen, een boottochtje te maken of te picknicken.

Tijdens een rondwandeling kwamen wij langs een...

December 22, 2016

Dit slot is een ‘klein’ kasteeltje, in de 17e eeuw ontworpen door Koning Christian IV himself. Het kasteel werd gebruikt als buitenverblijf van de koninklijke familie.

Wij zijn het paleis niet in geweest. Doe je dat wel, dan kun je je hier vergapen aan de Deense collec...

December 22, 2016

Den Lille Havfrue, ofwel de kleine zeemeermin, is hét symbool van Denemarken. De zeemeermin is ooit bedacht door Hans Christian Anderson, de sprookjesauteur die in Kopenhagen gewoond heeft. Het beeld was een geschenk van bierbrouwerij Carlsberg aan de stad Kopenhagen.

...

December 22, 2016

De beroemde kade die op alle afbeeldingen over Kopenhagen staat afgebeeld, dat is Nyhavn!

Deze kade is in de zomer overvol, wat geheel begrijpelijk is. Er is geen betere plek in Kopenhagen om vanaf het terras heerlijk mensen te kijken. In de winter zijn de kleuren wat m...

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon