MUST EAT IN   

P O R T O 

Wat zijn volgens ons de plekken waar je echt gegeten moet hebben in Porto? Als je dat wilt weten, lees dan vooral verder. Hou het in de gaten want we zullen dit af en toe aanvullen. 

 

 

De Douro, het gebied en tevens de rivier die door Porto stroomt, is HET gebied waar port vandaan komt. Het waren de Romeinen die in dit gebied al begonnen met de productie van wijnen en dit is altijd zo gebleven. Het eerste porthuis in Porto is geopend is 1638 en dit s...

Tijdens stedentripjes bezoeken wij altijd graag een markt. Hier proef je altijd goed de sfeer van de stad en hoe leuk is het om de lokale lekkernijnen te proeven, vers van de markt!

In Porto vind je de Mercado do Bolhão. Deze markt bestaat uit 2 verdiepingen en is gede...

Op de Rua Formosa vind je het prachtige winkeltje A Pérola do Bolhão. Dit winkeltje is echt een bezoekje waard. Niet alleen vanwege het feit dat dit winkeltje van buiten erg fotogeniek is, ook binnen kijk je je ogen uit.

A Pérola do Bolhão is een traditioneel kruidenier...

Porto is een stad waar je heerlijk urenlang doorheen kunt struinen. Uiteraard moet je hierbij af en toe even je rust pakken en wat lekkers eten en drinken. En hiervoor ga je dan naar Café Majestic!

Café Majestic is een oud cafeetje aan de Rua Santa Catarina. Het café we...

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon