MUST EAT IN

L I S S A B O N

Wat zijn volgens ons de plekken waar je echt gegeten moet hebben in Lissabon? Als je dat wilt weten, lees dan vooral verder. Hou het in de gaten want we zullen dit af en toe aanvullen. 

 

 

Dit moet wel een van de bekendste café's van Lissabon zijn. Deze zaak bestaat al sinds 1905 en als je hier binnen loopt is er in de jaren die voorbij zijn gegaan, niets veranderd. En dat maakt dit café juist zo charmant! 

Wij zijn hier naar binnen gegaan voor een heerli...

Als je dan toch een bezoekje brengt aan LX Factory, dan moet je ons beloven dat je een hamburgertje gaat eten bij de Burger Factory.

In Nederland springen de hamburgertenten als paddenstoelen uit de grond. Maar zoals deze zijn we ze nog niet tegen gekomen. 

Je komt...

De originele markthallen van Lissabon zijn omgetoverd tot een waar Foodieparadijs. Deze roodhallen hebben een geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw. Vanaf 2010 is Time Out verantwoordelijk voor de huidige Mercado da Ribeira en deze is inmiddels niet meer weg te de...

Rooftopbars zijn er vele soorten en maten in Lissabon. En ze zijn ook wel echt geweldig. Op een mooie zonnige, zwoele avond uitkijken over de stad. Wauw! De stad ligt letterlijk aan je voeten.

Degene die ons het meest bij is gebleven (en we daarom beide keren dat we in...

In Lissabon kun je eigenlijk overal wel lekker eten. Er zijn veel te gekke kleine en grote restaurants, waar je bijvoorbeeld lekker op een van de vele trappen buiten kunt zitten.
Soms blijft een restaurant je bij omdat alles klopt. De sfeer, de mensen, het eten, het dr...

Als je in Lissabon bent dan is het een echte aanrader om een kleine uitstap te maken naar Belém. Je reist heel gemakkelijk met de trein van Lissabon naar het wijkje Belém, beroemd om de Mosteiro dos Jerónimos (Hiëremonietenklooster) en de Toren van Belém. Het leukste (...

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon