5x de leukste stedentrips met

V R I E N D I N N E N

Stedentrips zijn altijd leuk! Je kunt dit soort tripjes maken met je moeder, vriend of vriendin, collega of misschien zelfs je al wat oudere kind, maar sommige steden kun je het beste met vriendinnen bezoeken! 

# 1 - LISSABON

Uren struinen door mooie straten, ritjes maken met de tram, relaxen en bijbruinen op een strandje en 's avonds cocktails drinken in een van de vele mooie bars die de stad telt. De lekkerste cocktails dronken wij in de rooftop bar Club Silk!

# 2 - MILAAN

Milaan is prachtig en heeft heel veel moois te bieden. Maar wat je hier echt heel goed kunt doen is shoppen! En dat doe je toch het liefst met vriendinnen? Wij schreven eerder een blog vol met shoppingtips voor in Milaan!

# 3 - NEW YORK

New York bruist en is altijd een goed idee! Met je vriendinnen bezoek je de laatste hotspots, maak je een Sex and the City-Tour en spendeer je al je vakantiegeld aan shoppen! Onze tips over New York vind je hier.

# 4 - BILBAO

Bilbao is niet groot, wat betekent dat je niet uren hoeft te sightseen en heeeeel veel tijd hebt om uren op het terras te zitten praten, te lachen, te gieren, te brullen en te huilen. Van het lachen... Dat is toch genieten! De tips volgens ons kun je in dit blog lezen!

# 5 - REIMS

Er is altijd wel een reden om champagne te drinken met vriendinnen! En waar kun je dat dan het beste doen dan in Reims, het hart van de champagnestreek! Wij hebben alvast voor je uitgezocht wat de mooiste champagnehuizen zijn. Proost!

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon