DE MOOISTE PLEKJES VAN NOORD-OOST 
S A R D I N I Ë

Een van de twee eilanden die bij Italië hoPuglia, een regio in de hak van de Italiaanse laars met haar masseria’s, intens veel olijfbomen, heerlijke wijnen en Malediven-achtige stranden. Een heerlijke plek om een gevarieerde reis te maken door een stukje oud Italië.

Travel, reistips, travelblog, stedentrips, vakantietips

Dorpjes en steden

Bezoek je binnenkort Puglia in de hak van de laars in Italië? Wij hebben een aantal prachtige dorpjes en steden voor je bezocht. De ene nog mooier en pittoresker dan de ander. Geniet!

Stranden

De stranden van de Ionische zee worden terecht de Malediven van Italië genoemd. Het is prachtig! Wij hebben een aantal baaitjes bezocht.

Verblijven

Hotels en Airbnb’s genoeg in deze omgeving. Maar zoek je een authentieker verblijf omringd door natuur en cultuur? Dan is ons advies om bij een masseria te verblijven. Eigenlijk is een masseria te vergelijken met een boerderij. Een wat groter uitgevallen boerderij dan. Vaak omringd door een grote muur met schitterende binnenplaatsen.

What else?

Stranden en pittoreske dorpjes genoeg in deze omgeving. Maar de onderstaande activiteiten dragen bij aan een unieke trip door Puglia en zijn daarnaast ook erg verrassend! 

Please reload

DIT VIND JE VAST OOK LEUK!

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon