HET LAND VAN DE RIJZENDE ZON
J A P A N

Japan is een land als geen ander en is dan ook niet te vergelijken met andere landen in Azie. Het is een land van tempels, van hippe Harajuku-meisjes, prachtige natuur, lekker eten, geweldige infrastructuur en rare gewoonten. Onze tips!

travel, reistips, travelblog, stedentrips, vakantietips

 

TOKYO

Tokyo heeft verschillende wijken welke met een hypermodern ​ metrostelsel met elkaar verbonden zijn. Hieronder vind je de leukste wijken.                                                                                                                

MOUNT FUJI

In het land van de rijzende zon moet je de zon natuurlijk wel een keer zien rijzen en er is geen betere plek waar je dat kunt doen dan op Mount Fuji!    

KYOTO

Kyoto is een stad met een enorme hoeveelheid tempels, heiligdommen, paleizen en tuinen. Deze keizerlijke stad mag je niet overslaan tijdens je bezoek aan Japan!

HONKBAL

Sumoworstelen is de officiële nationale sport van Japan. Maar de populairste sport? Dat is toch echt honkbal! Een wedstrijd bijwonen is een geweldig spektakel! 

HIROSHIMA

Hiroshima is van oorsprong een havenstad, maar staat bekend om de gruwelijkheden uit de Tweede Wereldoorlog. Op 6 augustus 1945 vernielde een atoombom het leven van duizenden mensen. Een indrukwekkende stad!

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon