LA BELLA

I T A L I A

Het land van heerlijk eten, mooie plekken, schitterende stranden en het land dat aanvoelt als een groot openlucht museum. Hier vind je een verzameling van regio's in Italië met alle tips die wij je graag meegeven!

Travel, reistips, travelblog, stedentrips, vakantietips 

ITALIË | Algemene Informatie

We hebben wat algemene informatie over Italië voor je verzameld. Altijd handig :) 

CALABRIË

Reggio Calabria is een regio in het zuiden van Italië, ten zuiden van Napels. De regio bevindt zich in het puntje van de teen van de laars. Hier vind je ongerepte en ruige landschappen, afgewisseld met prachtige stranden en mooie helderblauwe zeeën.

Het meest bekende en populairste van deze regio is natuurlijk Rome. Doordat Rome zo’n grote trekpleister is zou je bijna vergeten dat er in deze regio zoveel mooie andere plekken te zien zijn.

PUGLIA

Puglia, in de hak van de Italiaanse laars met zijn masseria’s, intens veel olijfbomen, heerlijke wijnen en Malediven-achtige stranden. Een heerlijke plek om een gevarieerde reis te maken door een stukje oud Italië.

Het moet een van de populairste plekken zijn in Italië, en dat is best logisch eigenlijk. Je vindt hier de lekkerste wijnen, de mooiste idyllische landschappen en plaatsen. En het eten...het eten is ook hier geweldig.

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon