SPROOKJESACHTIG

I J S L A N D

IJsland is een bizar mooi land en maar 3 uur vliegen verwijderd van Amsterdam. IJsland is in de winter misschien nog wel mooier dan in de lente. Het is er sprookjesachtig, ruig, adembenemend, prachtig en fascinerend. En koud! Wij vinden IJsland een must voor elke reiziger. Laat je overtuigen...

Travel, reistips, travelblog, stedentrips, vakantietips

 

Algemene informatie

Hier vind je algemene informatie over IJsland, wat handig is om door te nemen voor je je reis gaat boeken!

Roadtrip door IJsland

IJsland is een land welke je pas goed leert kennen als je er doorheen gaat reizen. Wij hebben de perfecte route voor je, waar je in 5 dagen kennis maakt met gletsjers, steden, dorpjes, zwarte stranden, IJslandse paarden en hoge kliffen!

IJsland in de winter is onwerkelijk mooi. Beelden zeggen soms meer dan woorden, daarom hier een galerij met 10 prachtige, winterse foto's van IJsland!

Ben je graag actief bezig, dan kun je in IJsland je lol op! Naast duiken tussen 2 werelddelen, paardrijden over zwarte stranden en raften door wilde rivieren, kun je IJsland ook vanaf een heel andere plek bekijken. Wij maakten tijdens ons bezoek aan IJsland een te gekke tocht over een gletsjer, op een sneeuwscooter!

Tijdens onze reis door IJsland verbleven wij in 2 accomodaties welke wij zo mooi vonden dat we ze graag met jullie delen!

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon