PRAIAS, SAUDADE, CARNAVAL... 
B R A Z I L I E

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika. Om alle mooie plekken in het land te bezoeken heb je dus echt wel een paar weken/maanden nodig. Wij hadden hier slechts 3 weken de tijd voor, dus er moesten keuzes gemaakt worden. Dit was echt lastig, want aan de ene kant wilden we graag naar Foz de Iguaçu, de zeer indrukwekkende en grootste watervallen van Zuid-Amerika. Aan de andere kant wilden we echter ook heel graag naar uiteraard Rio de Janeiro, Salvador de Bahia en zouden we vrienden bezoeken in Arraial d'Ajuda. Deze plekken liggen allemaal behoorlijk ver uit elkaar en met pijn in het hart besloten we de watervallen daarom te bewaren voor een latere trip. Hierbij onze tips!

Travel, reistips, travelblog, stedentrips, vakantie tips

 

RIO DE JANEIRO

Rio de Janeiro is de laatste jaren een steeds populairdere bestemming. Dat is niet gek, want de stad heeft prachtige stranden, een geweldig uitgaansleven, mooi weer, natuur, sport en natuurlijk het wereldberoemde carnaval. Als je denkt aan Rio de Janeiro, dan denk je waarschijnlijk meteen aan het beroemde strand de Copacabana. De stad heeft echter nog veel meer te bieden!  

SALVADOR DE BAHIA

Salvador de Bahia, de stad met het grootste carnaval ter wereld! Salvador is naast het muzikale hart van Brazilië een mooie, oude stad met ontzettend veel historie. De stad is sterk beïnvloed door de Portugese overheersing, vermengd met Afrikaanse invloeden. Een stad die je niet mag overslaan bij je rondreis door Brazilië!

BAHIA

Bahia wordt de meest Braziliaanse staat van Brazilië genoemd. Op een klein uurtje vliegen van Salvador de Bahia vind je de badplaats Porto Seguro en het hippiedorpje Arraial d’Ajuda. Deze plaatsen zijn gescheiden door een rivier en een pontje brengt je van de ene naar de andere kant. En er is meer! 

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon