Y E S  Y E S  Y E S !

Reizen is iets wat wij, Eleonora en ik, het allerliefste doen. Dit is ook een van de redenen dat we dit blog gestart zijn, waarbij we onze ervaringen en tips heel graag met jullie delen. Hopelijk brengen we jullie hiermee op mooie ideeën en komen jullie ook op de fijne plekjes die wij ooit bezocht hebben. Andersom zijn wij natuurlijk ook heel benieuwd naar jullie tips over die ene mooie stad en kunnen we niet wachten om jullie ervaringen te horen over die te gekke trip door welk land dan ook. Zeker nu!
 

EEN DROOM...

Een grote droom gaat namelijk werkelijkheid worden. Het is rond, de werkgevers zijn akkoord en de periode staat vast. Van februari t/m april ga ik (Sanne) met mijn vriend (Rolf) en 2 zoontjes een reis maken van 3 maanden. 3 maanden!! Wie had dat ooit gedacht. Ooit hebben Rolf en ik een half jaar met zijn tweetjes door Azië gereisd. Een te gekke ervaring welke we graag nog eens zouden willen overdoen, maar dan op een ander continent. Als je eenmaal een baan hebt, een huis hebt gekocht en dan ook nog eens 2 kleine jongens thuis hebt, dan lijkt zo’n verre reis echter bijna onmogelijk. Bijna… ;)

 

Een aantal weken geleden hebben we de knoop doorgehakt en inmiddels kunnen we gaan aftellen. Over een aantal maanden is het zover en dan gaan we eindelijk naar het land welke al jarenlang hoog op onze lijst staat… Australië!

 

DE REIS

Alles staat nog open. We zitten op dit moment met onze neus in de reisboeken, struinen blogs af naar de beste tips en zoeken online naar de scherpste deals. En natuurlijk zijn we op zoek naar jullie tips en ervaringen! Dus, heb jij door Australie gereisd, of ben je er wellicht nu, alle tips zijn meer dan welkom! Wat mogen we absoluut niet missen? Ook horen we graag alle tips&tricks met betrekking tot vliegtickets, camperverhuur, unieke logeeradresjes, mooie roadtrips, beste duikspots, etc. etc….

 

Ik ben benieuwd!! 

 

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon