O C E A N I Ë 

3 maanden rondtrekken door Australië en Fiji, wat een droom! Lees hier alles over deze reis!

Travel, reistips, travelblog, stedentrips, vakantitips

 

Outback

De outback van Australië is een plek welke je niet mag overslaan tijdens een reis door dit geweldige land. Een te gekke manier om dit gebied te ontdekken is via de Red Centre Way!

Boys will be boys

Reizen met 2 kleine avonturiers gaat niet altijd even vlekkeloos…

Fiji

Er was eens een kleine jongen met een grote jongensdroom. Als jonge rugbyspeler bij een Castricums rugbyteam was een trip naar Fiji zijn grootste wens.

Een van de mooiste roadtrips die wij ooit gemaakt hebben, de Great Ocean Road! Vanuit Melbourne kun je dagtrips maken naar dit prachtige gebied, maar het is beter om hier een paar dagen door te brengen. Er is simpelweg teveel te zien en het is zonde om niet te relaxen op een van de vele mooie plekjes in dit gebied

De meeste mensen die naar Australië gaan komen waarschijnlijk aan in Sydney. Wat onze reis en route betreft was Sydney echter geen handige plaats om te starten, vandaar dat wij ervoor gekozen hebben onze reis door Australië te beginnen in Melbourne.

Vliegen vanuit Amsterdam naar Australië is een behoorlijke trip. Het is voor volwassenen eigenlijk al niet te doen, laat staan voor kinderen. Wij hebben er daarom voor gekozen om een tussenstop te maken in Hong Kong en hier een paar dagen te blijven. Zo zien we deze stad ook eens!

Ojee, ineens is het dan zover! Het ene moment gieren de zenuwen door ons lijf. Gaan we niet veel te veel slepen met onze kinderen? Het volgende moment moeten we ons juist weer inhouden om niet constant te stuiteren van blijdschap over de 3 maanden van vrijheid die voor ons liggen.

Heb je een baan, huis met hypotheek en wellicht ook kinderen, dan lijkt het maken van een lange droomreis onmogelijk. Maar dan, ineens, lijkt het toch te gaan gebeuren...

Please reload

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon