6 reisdoelen voor

2 0 1 7

2017 is begonnen! Aan goede voornemens doen wij niet echt, deze ben je na een maand meestal toch alweer vergeten. Aan reisdoelen doen wij echter wel! En voor het komend jaar hebben wij in ieder geval de volgende bestemmingen op ons lijstje staan. Tips? Laat het ons zeker weten!

Travel, Reistips, travelblog, stedentrips, vakantietips 

# 1 - AUSTRALIE 

Over een paar weekjes is het zover en dan ga ik (Sanne) met mijn gezin een paar maanden rondreizen door Australië. We kunnen niet wachten! De route is grotendeels bekend en kun je binnenkort hier vinden!

# 2 - STOCKHOLM

De hoofdstad van Zweden staat al een tijdje op ons lijstje en in 2017 moet het er toch echt een keer van komen! Het liefst in het najaar, wanneer de bomen in de parken rood en oranje kleuren!

# 3 - CANARISCH EILAND

Voor een paar weekjes zon, zee en strand willen we dit jaar afreizen naar een van de Canarische eilanden. Fuerteventura en Tenerife zijn al eens bezocht. We horen graag van jullie welk eiland jullie het gaafst vinden! 

# 4 - FIJI

Tijdens de rondreis door Australië zullen we ook Fiji aandoen. We weten nog niet welke van de 333 eilandjes we gaan bezoeken, ook hier zijn tips weer welkom!

# 5 - HONG KONG

Tijdens de eerder genoemde rondreis zijn we zowel op de heen- als de terugweg een paar dagen in Hong Kong. Reisgidjes zijn in the pocket, nu nog uitzoeken wat we hier in deze paar dagen gaan doen!

# 6 - ITALIE

Halverwege 2017 zal ik (Eleonora) weer een roadtrip maken door Italië. Hier staan familiebezoekjes op het programma, maar ook ga ik weer op zoek naar de mooiste plekjes en beste restaurantjes om deze vervolgens hier weer met jullie te kunnen delen!

Dit zijn onze reisdoelen. Wat zijn die van jullie??

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon