5 stedentrips voor het

N A J A A R

Stedentrips zijn fijn in het voorjaar en in de zomer, omdat je dan natuurlijk lekker lang buiten kunt lopen, op terrasjes kunt zitten en wellicht ook kunt genieten van een verfrissende duik in de zee. Maar ook in het najaar kun je hele mooie stedentrips maken. Wij geven je onze 5 tips!

# 1 - KOPENHAGEN

In Kopenhagen kun je heerlijk struinen door de verschillende wijken en parken, prachtige paleizen bezoeken en heel goed shoppen! Maar het allermooiste in het najaar is pretpark Tivoli, met prachtige lichtjes, vuurtonnen om je aan te warmen en warme wafels!

# 2 - NEW YORK

New York is in het najaar net zo leuk als in het voorjaar. En misschien zelfs nog wel leuker! Je kunt de bladeren van de bomen in Central Park zien verkleuren naar rood en geel, lekker gaan schaatsen op een van de vele schaatsbanen en sfeervolle kerstetalages bewonderen tijdens het shoppen (Fifth Avenue!).  Mocht je eind november naar New York gaan, zorg dat je op 30 november dan zeker een kijkje neemt bij het Rockefeller Plaza, waar dan de lichtjes in de wereldberoemde kerstboom worden aangestoken! Lees meer tips voor je stedentrip naar NYC hier!

# 3 - PORTO

Porto is geen grote stad en daarom een ideale bestemming voor een korte stedentrip. Struin door de kleine straatjes, bekijk de stad van bovenaf en bezoek vervolgens een wijnkelder om een portproeverij te doen! Het kersje op de taart is hierbij een fado-concert, waarbij je kunt genieten van het traditionele Portugese levenslied.

# 4 - PARIJS

Parijs is een van de meest romantische steden en daarom juist in het najaar zeker een bezoekje waard! Maak een boottocht over de Seine, bekijk Parijs van bovenaf in de Eiffeltoren en warm je op in een typisch Frans cafeetje, met ‘un café’ en uiteraard een paar heerlijke macarons…

# 5 - ROME

Rome is een stad die barst van de kerken, fonteinen, parken, kathedralen en musea. Met regenachtig weer zijn er dan ook meer dan genoeg mogelijkheden om je binnen te vermaken. En mocht je de kerken en kathedralen even zat zijn, dan kun je altijd nog gewoon even van de vele restaurantjes binnen stappen en je tegoed doen aan het heerlijke Italiaanse eten en drinken.

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon