5 TIPS VOOR DE

H E R F S T V A K A N T I E

De herfstvakantie staat voor de deur! Superleuk natuurlijk, maar wat moet je deze vakantie nu weer met je kinderen ondernemen? Zeker met slechter weer kan dat nogal eens een uitdaging zijn... Wij geven je 5 tips!

Travel, Reistips, travelblog, herfstvakantie, vakantietips 

# 1 - KABOUTERS ZOEKEN IN HET BOS

Van 14 t/m 29 oktober vindt de Kabouterweek plaats. In de natuurgebieden van Staatsbosbeheer zijn diverse Kabouterpaden te vinden. Kleine kinderen (of oudere kinderen die nog in kabouters geloven :) ) kunnen door middel van een speurtocht op zoek gaan naar kabouters en een heuse kabouterschat. Het allerleukste is natuurlijk dat je hierbij verkleed gaat als kabouter, compleet met rde wangetjes en rode puntmuts! Zie de site van Staatsbosbeheer voor de verschillende Kabouterpaden in Nederland!

# 2 - TRIPJE NAAR DE ARDENNEN

 Op ongeveer 3 uurtjes rijden vanaf Amsterdam vind je de Ardennen, een ideale bestemming voor een weekje weg! Hier kun je heerlijk wandelen, mountainbiken, schattige dorpjes bezoeken, of ontspannen in de spa. Verdere tips vind je in dit blog, wat we eerder schreven over de Ardennen!

# 3 - LAST MINUTE NAAR DE ZON

In de herfstvakantie kan het natuurlijk nogal eens...herfstig zijn! Wil je ontsnappen aan kou, regen en wind, dan kun je nog snel even kijken voor een leuke last minute naar de zon! Wat dacht je van Curaçao of Fuerteventura? Op deze bestemmingen ben je verzekerd van zon, zee en warmte! 

# 4 - STRANDWANDELING MAKEN

Je kunt de stranden van mooie, warme oorden opzoeken, maar juist ook in de herfst zijn onze Nederlandse stranden zo mooi! Lekker uitwaaien, de vlieger oplaten, uren wandelen en dan opwarmen met warme chocolademelk.... 

Tipje van Thijs: een van onze favoriete strandtenten is Timboektoe, in Wijk aan Zee. Hier kun je je heerlijk opwarmen aan het knisperende haardvuur, terwijl je geniet van een overheerlijke warme chocolademelk met slagroom! En heel fijn, dit paviljoen is 365 dagen per jaar geopend!

# 5 - STAMPEN IN DE PLASSEN

In de herfstvakantie kan het nogal eens slecht weer zijn. Je kunt dan indoor speeltuinen bezoeken, maar echt leuk zijn die eigenlijk niet...(Niet voor jezelf dan...). Wij gaan met regenachtig weer evengoed graag naar buiten. Gewoon warme kleren, regenjas en regenlaarzen aan en gaan! Kinderen vinden het heerlijk om te stampen in de plassen! En als je kinderen blij zijn, dan ben je zelf ook blij... :)

Fijne vakantie!!

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon