3 x VAKANTIE MET

K I N D E R E N

Als reiziger zonder kinderen ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Niets kan je weerhouden om die ene berg te beklimmen of te duiken naar die meest fantastische spot op 30 meter diepte. Zodra je kinderen hebt is dit wel even anders, zeker als je kleine kinderen hebt. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om een avontuurlijke reis te maken, waarbij het zowel voor jou als voor je kind puur genieten is!

# 1 - RONDREIZEN MET EEN CAMPER

Kleine kinderen kunnen het nog wel eens lastig vinden om tijdens een reis steeds van locatie te wisselen. Iets met Rust, Reinheid en Regelmaat… ;) Rondreizen met een camper is dan ideaal, omdat ze hierbij elke avond weer op hetzelfde plekje in slaap kunnen vallen. Zo kun je elke dag nieuwe plekken ontdekken en toch een vaste ‘thuishaven’ hebben.

Tipje van Thijs: Extra leuk is het om fietsen mee te nemen, met kinderzitje uiteraard. Zo hoef je niet altijd je hele hebben en houwen te verslepen om de directe omgeving te kunnen verkennen. Dit is overigens ook een perfecte (en snel :)) manier om leuke dorpjes en stadjes bekijken, zonder dat je hoeft te slepen met buggy’s/treuzelende kinderen/etc.

# 2 - VERRE REIS BUITEN HET VAKANTIESEIZOEN

Het hebben van grotere kinderen heeft als nadeel dat je gebonden bent aan de schoolvakanties. Dit betekent automatisch dat je ook meer kosten hebt, aangezien alle vakanties dan een stuk duurder zijn. Ga zolang het nog kan met kleine kinderen lekker ver weg. Het scheelt je aanzienlijk in de kosten! Dus mocht je altijd nog een keer naar Curaçao hebben willen gaan, nu is de tijd!

Extra Tipje van Thijs: Tot 2 jaar mogen kinderen gratis meevliegen, nadeel is wel dat ze dan bij je op schoot moeten zitten. Vaak kun je echter voor een klein prijsje een eigen stoel voor je kind boeken, altijd even checken dus!

# 3 - MET EEN REISORGANISATIE

O horror, vroeger moest je niet denken aan het boeken van een complete vakantie via een reisorganisatie. Maar tijden veranderen soms. Je hebt nu waarschijnlijk minder tijd om alles uit te zoeken en voor te bereiden en toch wil je in die paar weken zoveel mogelijk zien en doen. Dan kun je best voor een keer de touwtjes uit handen geven en via een organisatie een mooie reis laten samenstellen. Je weet dan in ieder geval zeker dat alles goed geregeld is, dat je je nergens druk om hoeft te maken en 100% kunt genieten van je vakantie.

 

En mocht dit toch een stap te ver zijn, dan kun je via het boeken van zogenaamde bouwstenen toch nog een beetje zelf je reis samenstellen. ;)

Contact:

Follow Us

© 2016 by Sanne & Eleonora

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon